Piec obrotowy C-series jest piecem kompaktowym, zaprojektowanym tak, aby umożliwić instalacje w pomieszczeniach o ograniczonej powierzchni. Wykonanie pieca gwarantuje efektywny, równomierny i prosty w obsłudze wypiek. Piece obrotowe C-series mogą być stosowane do wypieku szerokiej gamy produktów: chleba, bułek, bagietek, wypieków cukierniczych itp.
Opis produktu:
Model
|
Ogrzewanie
|
Pobór mocy kW
|
Moc cieplna palnika kW
|
Waga netto
pieca kg
|
Maksymalny rozmiar blach mm
|
C100
|
elektryczne
|
30, 35, 40
|
-
|
830
|
457x672
|
C101
|
olejowe
|
2
|
45
|
1060
|
457x672
|
C102
|
gazowe
|
2
|
45
|
1060
|
457x672
|
C150
|
elektryczne
|
40, 45, 50
|
-
|
950
|
457x672
|
C151
|
olejowe
|
2
|
55
|
1000
|
457x672
|
C152
|
gazowe
|
2
|
55
|
1000
|
457x672
|
C200
|
elektryczne
|
40, 45, 50
|
-
|
940
|
600x800
|
C201
|
olejowe
|
2
|
55
|
1070
|
600x800
|
C202
|
gazowe
|
2
|
55
|
1070
|
600x800
|
C250
|
elektryczne
|
50, 55, 60
|
-
|
1040
|
600x800
|
C251
|
olejowe
|
2
|
|
1170
|
600x800
|
C252
|
gazowe
|
2
|
70
|
1170
|
600x800
|
Prezentacja pieca obrotowego Sveba Dahlen C-seria