W dniu 24 grudnia firma jest nieczynna. W pilnych sprawach prosimy o kontakt pod numerem tel. 667 030 000

Pizza TP

Informacje ogólne

Piec do pizzy

piece do pizzyTunelowy piec do wypieku pizzy
Uniwersalny piec do wypieku pizzy w systemie tunelowym. Pozwala na uzyskanie wysokich
wydajności produkcyjnych nieosiągalnych w tradycyjnych piecach półkowych.
Wypiek w temperaturze do 400° C. Regulacja czasu wypieku. Każda komora jest osobno
sterowana.

Opis produktu:

  • Osiągalny w dwóch standardowych szerokościach
  • Wymiary taśm dopasowane do wypieku większości rozmiarów pizz
  • Konstrukcja wykonana ze stali kwasoodpornej
  • Prosty w utrzymaniu czystości zarówno zewnątrz jak i wewnątrz komór wypiekowych

 


Rozwiązania techniczne

Okapy

Okapy zlokalizowane po obydwu stronach komory wypiekowej zapewniają wysoki standard pracy.

Panel

Regulacja ciepłoty góry i dołu komory wypiekowej. Czas wypieku od 2 do 15 minut. Panel prosty w użyciu.


Dane techniczne

Wydajność:

 

Wymiary:

Dane techniczne:

Model Szerokość i długość taśmy Powierzchnia wypiekowa Wysokość komory Max. Temp Czas wypieku Zasialenie
TP-1 585x1750mm 0.5m2 90mm 400°C 2-10 15 KW
Tp-2 900x1750mm 0.76m2 90mm 400°C 2-10 22.5 KW

Opcje

  • Wysokość nóg zgodna z wymaganiami klienta.
  • Dotykowy panel sterujący BCS w języku polskim. Możliwość wprowadzania receptur wypiekowych.


Filmy